Naslovna ECO TECH Xiaomi zaštitio patent vezan za automobilske baterije?

Xiaomi zaštitio patent vezan za automobilske baterije?

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Automobilski ogranak kompanije Xiaomi Corp., predao je zahtev za zaštitu novog patenta u vezi s budućim električnim automobilom.

Kompanija je patentirala novu Power Battery tehnologiju koja bi trebalo da se nađe u Xiaomi automobilu.

Za neupućene treba reći da su izvesno vreme kolale glasine o tome da kineski tehnološki gigant radi na sopstvenom modelu električnog automobila, da bi u kompaniji potvrdili te glasine i formirali posebnu automobilsku jedinicu.

Ovo odeljenje ima istraživački i razvojni tim koji broji 500 zaposlenih, a navodno je plan da se prvi model lansira u prvoj polovini 2024. Ipak, pre bilo kakve zvanične objave, na videlo je izašao novi patent.

Na osnovu oficijelne dokumentacije, kineska kompanija radi na Power Battery tehnologiji koja uključuje višestruke redove ćelija, višestruke ploče s tečnim hlađenjem, kao i komponente za ulaz i izlaz tečnosti. Pored toga, obe strane svakog reda ćelija, spojene su s rashladnim pločama. Sve ove komponente baterijskog paketa, poput spomenutih tečnošću hlađenih ploča, mogle bi da ukazuju da kineski proizvođač radi na tome da poboljša radni vek baterija za električne automobile, kao i bezbednosne performanse.

Takođe, možemo očekivati da dotična tehnologija bude iskorišćena za potrebe budućeg električnog automobila Xiaomija. Ipak, za sada je sve u domenu spekulacija, jer bi ovim patentnom kineski proizvođač mogao da pokrije i neke druge namene, tako da sve treba uzeti s blagom rezervom.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime