Naslovna ECO2 Tizeri novog BMW-a i5 koji debituje 24. maja (VIDEO)

Tizeri novog BMW-a i5 koji debituje 24. maja (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Sledeća generacija BMW-a serije 5 debituje kasnije ovog meseca. Dva nova tizera prikazuju električni i5, koji će takođe premijerno nastupiti pored svog konvencionalnog „brata“, pružajući pogled na dizajn prednjeg dela, kao i elegantan enterijer novog modela.

Tizer spoljašnjosti prikazuje samo siluetu i5 i prednje svetlosne elemente. EV će imati elegantne farove postavljene visoko, s osvetljenom maskom u vidu „bubrega“. Drugi tizer nešto više otkriva, pokazujući deo ekrana koji se proteže na kontrolnoj tabli i element ambijentalnog osvetljenja koji se pruža od vrata do instrument table. Oba kratka tizer videa takođe uključuju nešto što zvuči kao elektromotor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BMW (@bmw)

Kada bude lansiran, BMW će ponuditi i5 u dve pogonske konfiguracije. Početni eDrive40 će imati jedan motor postavljen pozadi, koji proizvodi 335 konjskih snaga. Snažniji M60 xDrive će imati postavku s tandemom elektromotora ukupne snage 590 konja.

BMW nije otkrio domet i5 niti kapacitet baterije. Međutim, cilj mu je da i5 eDrive40 uz pomoć jednog punjenja pruži vožnju dugačku 475 kilometara. Očekujemo da će moćniji M60 ponuditi manje od toga, ali naravno ne možemo biti sigurni dok proizvođač automobila ne potvrdi brojke. BMW bi čak mogao da proširi liniju mimo dve početne varijante.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Domagoj Dukec (@domagoj.dukec)

Dok Bavarci akcenat stavljaju na električni i5 uoči velike premijere, proizvođač automobila će ponuditi plug-in hibridne i elektrifikovane pogonske agregate u redovnoj limuzini serije 5, uključujući moćni M5, koji će debitovati nešto kasnije.

Očekujemo da će M5 pristići s plug-in hibridnim pogonom, koji bi mogao da proizvede preko 700 ks. Nećemo morati dugo da čekamo na novu „peticu“, budući da je premijera zakazana za 24. maj u Evropi.

Proizvodnja serije 5 sledeće generacije počinje ovog leta u fabrici kompanije u Dingolfingu, a očekuje se da će prodaja početi u oktobru. Međutim, moraćemo da sačekamo karavansku, Touring verziju serije 5, za koju nije poznato kada će stupiti na scenu

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime