Naslovna ECO2 Budući BMW M3 i M4 čisto električni?

Budući BMW M3 i M4 čisto električni?

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Još uvek nije odlučeno, ali ono što znamo je da će budući M modeli biti ili benzinski pogonjeni ili čisto električni, što znači da neće biti paralelnog egzistiranja obe tehnologije.

Budućnost M3 i M4 čini se prilično aktuelnom temom kako BMW nastavlja da širi svoju električnu ponudu. Trenutno se spekuliše da li će Bavarci nastaviti s performantnom ponudom u dosadašnjem stilu, ili će M modeli postati čisto električni.

Još je 2022. BMW-ov menadžer odeljenja za razvoj, Frank Veber, nagovestio da bi M3 mogao da se prebaci na čisto električni pogon. Međutim, u nedavnom intervjuu, šef M divizije, Frank van Mel, pojasnio je poziciju minhenskog proizvođača. On je ukazao na to da su čisto električne verzije M3 i M4 mogućnost, ali jedino ako se pokažu proporcionalno boljim od odlazeće generacije.

Po van Melu, svaka naredna generacija M vozila mora da prevaziđe performanse prethodnika. Ako BMW može da ostvari svoje ciljeve na planu performansi novih M vozila koristeći čisto električni pogon, onda će sledeći M3 i M4 biti električni. Ukoliko to ne bude slučaj, bavarski sportisti će se držati motora s unutrašnjim sagorevanjem. „Logika je kranje jednostavna“, rekao je on, „ali naravno, trudimo se da oni budu čisto električni.“

Na pitanje o mogućim višestrukim opcijama po pitanju pogona, van Mel je odmah odbacio bilo kakvu mogućnost paralelne egzistencije benzinskih i električnih verzija, s mogućnošću lansiranja hibridnog modela. On smatra da nije realistično da uporedo egzistiraju sve tri opcije, sugerišući da će se BMW odlučiti za samo jednu.

Aktuelne Competition xDrive verzije BMW-a M3 i M4 koriste 3,0-litarski twin-turbo redni šestocilindraš s 510 ks. Brojke koje se tiču performansi uključuju sprint do „stotke“ za 3,9 sekundi, uz maksimalnu brzinu od 290 km/h. Poređenja radi, aktuelni BMW i4 M50 (koji smo testirali), istu radnju obavlja za identičnih 3,9 sekundi, uz maksimalnu brzinu od 225 km/h. Ono što ih razlikuje je podešavanje sistema ogibljenja i upravljanja na prvom mestu, tako da verujemo da ne bi bilo posebno teško za BMW da kreira čisto električni „M“, koji bi nadmašio svoje benzinske pandane.

Gama bavarskog proizvođača uključuje nekoliko vozila koja su u ponudi s električnim i konvencionalnim pogonom, uključujući seriju 4, seriju 5 i seriju 7. Da bi napravio distinkciju između njih, BMW ukida sufiks „i“ na kraju naziva i uvodi 48 novih naziva u okviru revizije nomenklature.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime