Naslovna ECO2 Model E neće imati direktnog naslednika – Honda se okreće SUV/krosoverima

Model E neće imati direktnog naslednika – Honda se okreće SUV/krosoverima

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Honda neće u gamu uvoditi automobile veličine Honde E, bar ne u doglednoj budućnosti.

Umesto toga, japanska marka će se fokusirati (kao i većina ostalih) na SUV/krosovere, a prvenac po tom pitanju je e:Ny1.

Gama japanskog proizvođača trenutno broji sedam modela, među kojima su četiri SUV-a – Honda CR-V, manji ZR-V, HR-V i novi e:Ny1 lansiran prošle nedelje kao prvi Hondin SUV u Evropi na čisto električni pogon.

Hondina odluka dolazi uprkos uspehu njenih manjih hibridnih hečbek modela, Civica i Jazza. Kada je reč o premijeri e:Ny1 održanoj u Norveškoj, Rebeka Adamson iz Honda UK, potvrdila je da će japanska marka pratiti zahteve tržišta.

„Neće biti više automobila veličine Honde E. To mogu pouzdano da kažem“, rekla je Adamson. „Tržišna potražnja u Velikoj Britaniji se pre svega odnosi na SUV sektor, te iz tog razloga fokus ostaje na tome. Ovo je ponuda vođena tržištem. Sve dok je tržište takvo kakvo jeste, mi ćemo biti vođeni SUV/krosoverima.“

Honda svoje nade polaže u novi e:Ny1 električni SUV, koji se pridružuje električnom portfoliju, pored manje Honde E. Firma očekuje da će se na ovaj tandem odnositi 22 odsto prodaje u Velikoj Britaniji do kraja 2024., što je ekvivalentno brojci od oko 7.500 automobila.

Adamson smatra da je Honda u zdravoj poziciji zahvaljujući svežini svoje game. Najstariji model u ponudi je lansiran pre samo tri godine.

Ona dodaje: „Bez dileme smo imali ograničenu ponudu sa samo četiri modela. Sada ih imamo sedam ili osam ako izdvojimo Civic Type R kao zaseban model.

Trenutno imamo relativno sveobuhvatnu opnudu, ali je ona i dalje jednostavna. Nema velikog broja derivata. S aspekta prodavca, nema ničeg uzbudljivijeg od lansiranja novog modela. Uvek je dobro imati nešto novo o čemu se govori i šta možemo da ponudimo kupcima.“

Knjige porudžbina za e:Ny1 će biti otvorene kasnije ove godine, pre nego što prvi automobili budu isporučeni kupcima u januaru 2024. Novi SUV nudi autonomiju od 412 kilometara iz baterije od 68,8 kWh, koja je uparena s elektromotorom koji proizvodi 204 ks i 310 Nm.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime