Naslovna ECO2 Lamborghini spreman za otkrivanje novog električnog koncepta

Lamborghini spreman za otkrivanje novog električnog koncepta

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Sav dostupan „dokazni materijal“ sugeriše da se radi o Lamborghinijevom EV konceptu.

Italijanski proizvođač je lansirao „tizer“ prikaz vozila koje treba da debituje 18. avgusta. Tekst posta na Instagramu obećava: „Nešto novo i istinski uzbudljivo će biti otkriveno“.

Lamborghini je prethodno objavio da će debitovati s novim električnim konceptom tokom Nedelje automobila u Montereju. Navedeni datum se uklapa u dotični vremenski okvir, tako da je vrlo izvesno da ćemo uskoro imati prvi uvid u novi konceptni automobil iz Santa Agate Bolonjeze.

Iz „tizera“ možemo se upoznamo sa siluetom vozila, kao i ramenim pojasem. Linije su prilično uglađene, ali okvir kabine ima oštrije tačke spreda i pozadi. Ovi faktori bi mogli da sugerišu da EV koncept usvaja mešavinu poznatih Lambovih „uglovanih“ stilskih elemenata s mekšim oblicima koje obično možemo da vidimo na električnim vozilima radi poboljšanja koeficijenta otpora vazduha.

Lamborghini je opisao ovaj koncept kao „prvi prototip naše četvrte serije automobila“.

Jula 2023., Lamborghini je potvrdio da će njegov prvi elektromobil biti 2+2 grand turer, dok je šef kompanije, Štefan Vinkelman, rekao da će novi model biti „upotrebljiviji u svakodnevnom smislu“ od naslednika Huracana ili novog Revuelta. Ono što je bitno, ne radi se o SUV-u.

Novi „tizer“ ne pruža dovoljno detalja kada je reč o identifikaciji proporcija vozila. Ne možemo reći da li je ovaj koncept dovoljno velik da ugosti regularna zadnja sedišta, kao što je planirano za serijsku verziju.

Mehaničke specifikacije još uvek nisu dostupne, mada je Vinkelman potvrdio da deli komponente s drugim vozilima iz VW grupacije. Ovo nije presedan, jer Urus deli platformu s Audijem Q7, Bentley Bentaygom i Porsche Cayenneom.

Lamborghini nije prodavao 2+2 grand turer decenijama. Da podsetimo, u ponudi su bili 400 GT 2+2, Islero, Urraco i Espada, koji je na sceni bio do kasnih sedamdesetih.

Naravno, više električnih modela se pomalja na horizontu za Lamborghini. Kompanija planira da druga generacija Urusa takođe bude čisto električna, a trebalo bi da je dočekamo 2029.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime