Naslovna INFO Škoda Enyaq porodica prešla brojku od 200.000 proizvedenih primeraka

Škoda Enyaq porodica prešla brojku od 200.000 proizvedenih primeraka

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Škoda Auto je dosegla značajnu prekretnicu u unapređenju svoje e-mobility strategije, obeležavajući proizvodnju od 200.000 jedinica modela Enyaq i Enyaq Coupé.

Jubilarni automobil je beli Enyaq Coupé Sportline koji je s proizvodne trake sišao 16. februara.

U tekućoj modelskoj godini, Enyaq nastavlja da se razvija s poboljšanjima uključujući snažnije i efikasnije pogone, još veći domet, brže punjenje i novi softver s nadograđenim i intuitivnijim korisničkim interfejsom. Gledajući unapred, Škoda Auto će nastaviti svoju predanost e-mobilnosti svetskom premijerom novog modela Elroq do kraja ove godine. Ovaj potpuno električni kompaktni SUV signalizira početak ambiciozne kampanje, predstavljajući jedan od ukupno šest novih električnih modela koji će biti predstavljeni u narednim godinama i koji će upotpuniti Škoda potpuno električnu liniju.

„Enyaq je nosilac naše e-mobility kampanje; uspeh uzorne porodice dokaz je da smo na pravom putu s našom strategijom. Prošle godine je to bila četvrta najprodavanija serija električnih vozila u Evropi, a postigla je rekordnu brojku globalne prodaje od 81.700 jedinica – povećanje od 52,1% u odnosu na 2022. Ovaj napredak naglašava našu predanost proširenju ponude električnih vozila na ukupno šest novih modela u narednim godinama. Naši ambiciozni ciljevi su nadohvat ruke, zahvaljujući stručnosti našeg tima i našem Simply Clever pristupu, osiguravajući nesmetan prelaz u novu eru e-mobilnosti.“
Andreas Dick, član uprave Škoda Auto za proizvodnju i logistiku

Enyaq: predvodnik Škoda električne budućnosti

Enyaq je označio lansiranje Škoda Auto e-mobility kampanje, kao prva serija Škoda modela baziranih na Modular Electrification Toolkit (MEB) Volkswagen grupe. Kako bi omogućila proizvodnju modela MEB i modela MQB koji se temelje na motorima sa unutrašnjim sagorevanjem, Škoda je uložila 32 miliona evra u konverziju i prilagođavanje proizvodne linije u svojoj glavnoj fabrici u Mladá Boleslavi. U 2023. kompanija je isporučila 81.700 jedinica potpuno električnog SUV-a, što predstavlja povećanje od 52,1% u odnosu na prethodnu godinu. Osim što nudi rad bez emisija, Enyaq se kupcima isporučuje i sa neutralnom emisijom ugljenika.

Ažuriranja Enyaq porodice za modelsku godinu 2024

U Češkoj su Enyaq i Enyaq Coupé zauzeli četvrtinu tržišnog udela električnih vozila, što ih čini najpopularnijom električnom serijom na domaćem tržištu brenda. Takođe je vodeći u Slovačkoj s više od 17% tržišnog udela i drugi je najprodavaniji BEV u Estoniji, Finskoj, Austriji i Švajcarskoj.

Model 2024. godine donosi značajna poboljšanja: modeli Enyaq 85, 85x i RS imaće snažnije i efikasnije električne motore na zadnjoj osovini, zajedno s novom verzijom softvera, koja donosi intuitivniji korisnički interfejs. Ova ažuriranja, zajedno s drugim tehničkim poboljšanjima, povećavaju domet, optimizuju efikasnost punjenja i omogućavaju zagrejavanje baterije unapred za bolje performanse s DC punjačima. Maksimalni domet Enyaq porodice je preko 560 kilometara za SUV verziju i više od 570 kilometara za Coupé verziju, uz smanjeno vreme punjenja od 10 do 80% za manje od 30 minuta za obe varijante.

Posvećenost kompanije Škoda Auto e-mobilnosti

Škoda Auto posvećena je unapređenju svoje e-mobility strategije, ulažući 5,6 milijardi evra kako bi to postigla do 2027. Pored toga, kompanija je povećala kapacitet proizvodnje MEB baterija na 1500 jedinica dnevno postavljanjem nove proizvodne linije u decembru 2023. Ove godine, lansiranje potpuno električnog modela Elroq proširiće Škodin BEV portfolio jer češki proizvođač automobila ulazi u ključni segment kompaktnih SUV vozila s električnim baterijama.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime