Naslovna INFO ZANIMLJIVOSTI F1 bolid vs MotoGP motocikl vs tjunirani Porsche 911 Turbo S (VIDEO)

F1 bolid vs MotoGP motocikl vs tjunirani Porsche 911 Turbo S (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Borba je neizvesnija nego što bi neko pretpostavio.

Met Votson i Carwow, još jednom su nam pružili svojevrsnu atrakciju. Ovoga puta su „na crtu“ stala tri potpuno različita vozila, i to kakva!

Na prvom mestu, tu je šampionski Red Bull RB8 iz 2012. godine, koji je vozio glavom i bradom Sebastijan Fetel. Ipak, ovoga puta on nije za volanom bolida, već je tu dužnost preuzeo mladi Lijam Loson, vozač Scuderije Alpha Tauri.

U igri je još jedan trkač, ali na dva točka, Red Bull KTM RC16 MotoGP, kojim upravlja Dani Pedrosa.

Poslednji protagonista ovog troboja je Porsche 911 Turbo S (991), tjuniran od strane ES Motora, koji je radnu zapreminu šestocilindarskog boksera s 3,8 litara povećao na 4,2. „Friziranje“ je rezultiralo s 1.400 ks na točkovima. Međutim, snaga je za ovu trku spuštena na 1.200 „konja“. Mada je Votson koristio sistem kontrole brzog starta, kontrola prijanjanja je bila deaktivirana.

Takođe je vredno pomena da je Porsche jedino vozilo u ovoj trci opremljeno turbo tehnologijom. I RB8 i RC16 poseduju atmosferske motore.

Mada je Votson tokom godina stekao iskustvo u trkama ubrzanja, ovoga puta se bori protiv dva profesionalca. Da li će biti na visini zadatka?

Kao što je poznato, Carwow primenjuje format tri discipline: trku iz  stajaćeg starta, zatim letećeg, i na kraju kočenje pri 160 km/h. Ono što ćemo vam otkriti je da su sva tri rivala odradila sprint u okviru devet sekundi.

Mada Porsche raspolaže najvećom „vatrenom moći“, njegovim turbo potencijalima je ipak potrebno par trenutaka da dođu na svoje, jer se ipak ne radi o trkačkom vozilu, a uz to je značajno teži od svojih rivala.

Pogledajte video!

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime