Naslovna ECO2 Mercedes-Benz EQS SUV “skupljao čunjeve” u ispitu izbegavanja prepreke na putu (VIDEO)

Mercedes-Benz EQS SUV “skupljao čunjeve” u ispitu izbegavanja prepreke na putu (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Veliki nemački električni SUV „ne voli“ nagle promene pravca iznad 66 km/h.

Električna vozila, posebno ona koja nude pristojan domet, inherentno su teška. Velike baterije dodaju na masi, što nikako ne utiče pozitivno na upravljivost, jer se veće opterećenje prebacuje na komponente ogibljenja i pnaumatike, nego što je to slučaj s lakšim vozilima.

Naime, Mercedes-Benz EQS SUV u 480 izdanju, poseduje dva elektromotora, koji kombinovano isporučuju 544 ks. Baterija od 108,4 kWh obezbeđuje procenjeni domet od 660 kilometara (WLTP). Međutim, u isto vreme, štutgartski SUV ima masu od čak 2.825 kilograma, što mu ograničava sposobnosti pri iznenadnim promenama pravca, čak i uz asistenciju elektronskih sistema stabilnosti.

Kao po običaju, španska publikacija km77.com, objavila je video u kojem možemo da vidimo kako je luksuzni, električni SUV prošao na ispitu izbegavanja prepreke na putu.

EQS SUV u klipu je opremljen Cooper Zeon CrossRange pneumaticima, tako da se radi o visokoperformantnim gumama za sva godišnja doba, uz prisustvo upravljanja na zadnje točkove.

Mada je slalom prošao s lakoćom, EQS SUV test „severnog jelena“ nije mogao da obavi korektno iznad brzine od 66 km/h, rušivši čunjeve kao da skuplja poene u video igrici.

Pri brzini samo par kilometara na čas višoj, luksuzni „teškaš“ je podupravljao i ispadao iz željene putanje, što ukazuje kako bi stvari izgledale u situaciji u realnom saobraćaju.

Jedan od direktnih rivala Mercedes-Benz EQS SUV-a, koji je dosta jeftiniji uzgred budi rečeno, 2016. je isti ispit prošao uspešno pri brzini od 70 km/h, bez sistema upravljanja na zadnje točkove. Ipak, američki model je lakši od nemačkog rivala, budući da dvomotorna varijanta ima masu od 2.405 kilograma (ispod možete pogledati i njegov test).

Izvor: km77.com via YouTube

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime