Naslovna INFO DOMAĆE VESTI Premijera nove Honde CR-V i po prvi put u Srbiji Honde ZR-V

Premijera nove Honde CR-V i po prvi put u Srbiji Honde ZR-V

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Honda Srbija premijerno je predstavila potpuno novu Hondu CR-V i po prvi put u Srbiji Hondu ZR-V, koje dolaze sa posebno atraktivnim i modernim dizajnom, kao i s inovativnom hibridnom tehnologijom najnovije generacije.

Zvanična prodaja kreće od 12. decembra, kada počinje i „Nedelja novih Hondinih modela“ koja se organizuje u prodajnom salonu Honda Srbija (Omladinskih brigada 33a, Novi Beograd).

Nova Honda CR-V

Japanski SUV poseduje impresivnu naprednu tehnologiju, vrhunske karakteristike i dolazi u većim dimenzijama u odnosu na prethodnu generaciju (10 cm duži -ukupno 4,80 m). Duži prednji deo, šira prednja maska, oštrije linije eksterijera, kao i moderan dizajn, pružaju novom CR-V modelu moćnu pojavu na putu. Preglednost za vozače je poboljšana, a zadržani su svi dizajnerski elementi koji karakterišu prethodne generacije.

Visokokvalitetni materijali pružaju vrhunski osećaj unutar kabine, doprinoseći maksimalnom komforu putnika. Svi paketi opreme imaju punu kožnu presvlaku, a prednja sedišta po prvi put imaju implementiranu Hodinu tehnologiju stabilizacije tela. 

Uživanje u vožnji upotpunjeno je novim naprednim sistemom navigacije, Head up displejom, novim audio Bose sistemom, kao i mogućnošću obaranja leđnog naslona zadnjih sedišta u osam pozicija, za još veći komfor unutar kabine. Fleksibilna opcija prilagođavanja zadnje klupe nije uticala na smanjenje prtljažnika, koji je sada povećan na impresivnih 587 litara, odnosno za 90 litara više u odnosu na prethodnu generaciju.

Kao standard dolazi tri puta snažniji bežični punjač, kao i četiri USB priključka koji omogućavaju svim putnicima nezavisno korišćenje svojih uređaja, bez međusobnog ometanja. 

Pored izuzetnog komforma i udobnosti, nova Honda CR-V poseduje i visok nivo bezbednosti, te je opremljeno sistemom od 10 vazdušnih jastuka i unapređenom Honda Sensing 360° tehnologijom koji uključuje napredne sisteme radara i kamere u kombinaciji sa osam senzora raspoređenih oko vozila.

Sensing 360° obuhvata čitav niz podsistema, a po prvi put vozači imaju na raspolaganju sistem upozorenja za unakrsni saobraćaj, sistem napredne asistencije tokom saobraćajnih gužvi, kao i sistem asistencije tokom promene saobraćajne trake.

Novi Honda CR-V model poseduje najnoviju generaciju hibridne tehnologije. Agregat se sastoji od novorazvijenog dvolitarskog motora (u Atkinsonovom ciklusu) s direktnim ubrizgavanjem goriva. Tu je i novi električni automatski menjač sa dva potpuno nova i repozicionirana elektromotora, kao i dvostruko Over Drive kvačilo koje pruža obrtni moment od 335 Nm. Nadograđeni hibridni pogon i nove tehnologije pružaju odlične performanse u vožnji i optimalnu potrošnju goriva.

Pored snažnog agregata, novi sistem pogona na sva četiri točka u izvedbi 50/50 dodatno doprinosi stabilnosti vozila, dok novi sistemi vešanja i elektroupravljanja čine da nova generacija CR-V modela pruža vrhunski doživljaj u vožnji.

Honda ZR-V po prvi put u Srbiji

Nova Honda ZR-V, koja je kreirana na šasiji Honde Civic, poseduje sportske karakteristike i vrhunski komfor uz praktičnost koja se očekuje od jednog SUV vozila. Elegantna linija ovog modela prati usklađenu svetlosnu grupu sa stilski uklopljenom prednjom maskom koja se završava u donjem delu vozila, a posebno dizajnirani branik pored estetske ima i važnju ulogu pri stabilizaciji vozila.

Diskretni otvori ispred prednjih točkova usmeravaju protok vazduha i koristeći aerodinamiku utiču na stabilnost vozila. Linija dalje prati siluetu vozila preko krova do zadnjeg dela, koji ovom modelu daje posebnu sportsku notu. Prednji A stubovi su maksimalno pomereni unazad radi bolje preglednosti.

Enterijer pruža visoki nivo komfora i udobnosti uz elemente koji su kreirani od visokokvalitetnih materijala. Udobnost se posebno ogleda kroz dizajn sedišta koja putovanja čine maksimalno prijatnim. Visokopozicionirana centralna konzola doprinosi većoj praktičnosti tokom vožnje, kao i posebno raspoređene komande – od sistema ventilacije i klime do aplikacija na centralnom ekranu. Za uživanje u muzici tokom vožnje obezbeđen je standardni paket od osam zvučnika, dok Advance paket obuhvata audio Bose sistem od 12 zvučnika.

Vrhunski sistemi bezbednosti kod Honde su standardni već godinama unazad, a kao novine kod  Hondi ZR-V dolaze centralni vazdušni jastuk između vozača i suvozača, vazdušni jasstuci za kolena napred, uz skup naprednih Sensing tehnologija. U okvru ovog modela Sensing obuhvata i novorazvijeni sistem za asistenciju pri saobraćajnim gužvama, kao i sistem nadgledanja pozornosti vozača.

ZR-V je opremljen najnovijom verzijom Hondinog hibridnog pogona koji je preuzet iz Civic-a. Ovaj agregat pruža izuzetan spoj snažnih performansi uz optimalnu potrošnju goriva. Visok nivo prianjanja na putu omogućavaju novi sistem vešanja i upravljanja, koji daju dinamički osećaj u vožnji pružajući komfor i sigurnost. Za sve one koji žele i sportske performanse i praktičnost, nova Honda ZR-v je savršen izbor koji je idealan kako za gradsku, tako i za vožnju na otvorenom putu.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime