Naslovna ECO2 Honda radi na serijskom električnom sportisti

Honda radi na serijskom električnom sportisti

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Radi se o perjanici budućeg, revidiranog EV portfolija.

Ranije ovog meseca, Honda je najavila novi početak kada je reč o strategiji vezanoj za električne automobile.

Naime, japanska marka je, kao što smo ranije izvestili, demonstrirala svoju posvećenost baterijskoj budućnosti, debitovavši s dva električna koncepta na CES-u 2024 u Las Vegasu. Ovi koncepti ne samo što su pružili uvid u novi Hondin dizajnerski jezik, već i u evoluciju inženjerske filozofije japanskog proizvođača. Naime, ispostavlja se da se mnogo toga dešava iza zavese, jer je novi baterijski pogonjen sportski automobil već u razvoju.

Šef Honde, Tošihiro Mibe, obelodanio je da kompanija već sada radi na sportskom modelu predviđenom za novu EV eru. Radi se o performantnoj mašini koja će biti ključni deo asortimana  serije 0 čisto električnih automobila, koji bi na tržište trebalo da stupe od 2026.

Mada detalji u vezi sa serijskom verzijom Hondinog prvog sportskog elektromobila nisu poznati, Mibe je potvrdio da se nastavlja s progresom u okviru razvoja novajlije, koji će poslužiti kao perjanica nove serije 0, koju će karakterisati smanjena masa baterije i poboljšana efikasnost, dok će u isto vreme naglasak biti na „radosti u vožnji“, sa izrazitim fokusom na angažman vozača.

U skladu s filozofijom dizajna koncepta serije 0 predstavljenog na CES-u, Hondin sportista će navodno usvojiti nizak profil s vetrobranskim staklom pomerenim ka napred. Dizajn kokpita će biti minimalistički, s primarnim fokusom na vozača u cilju eliminisanja odvraćanja pažnje. Baterija će biti značajno tanja u poređenju s onim koje pronalazimo u aktuelnim Hondinim elektromobilima, dok će za pogon biti zadužene e-axle pogonske jedinice s integrisanim motorima, inverterima i menjačkim kutijama. To će omogućiti kompaktan dizajn koji će pomoći optimizovanju unutrašnjeg prostora.

U nedavnom intervjuu, Mibe je takođe istakao da će sportski automobil Honde posedovati „potpuno drugačiji ukus“ u poređenju s bilo kojim performantnim modelom iz prošlosti. Ovo zapravo naglašava suštinski aspekt istraživačko-razvojnog progama, koji akcenat stavlja na kreiranje posebnog karaktera, koji obezbeđuje istinsko angažovanje vozača. Honda takođe sprovodi detaljnu analizu trenutnog stanja tržišta sportskih električnih automobila, ne navodeći eksplicitno o kojim se to konkurentima radi.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

1 komentar

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime