Naslovna ECO2 Smart #1 na švajcarskom i španskom tržištu

Smart #1 na švajcarskom i španskom tržištu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Smart #1 će takođe biti dostupan u Italiji, Holandiji i Portugalu, dok će Smart #3 biti lansiran početkom sledeće godine.

Zajednički poduhvat Mercedes-Geely, lansirao je Smart #1 u Švajcarskoj i Španiji, započevši isporuke kupcima ovog električnog SUV na tim tržištima, nakon što je isto ranije odrađeno u Nemačkoj i Francuskoj.

Smart #1 će takođe biti dostupan na drugim evropskim tržištima ukljujući Italiju, Holandiju i Portugal, kao što smo spomenuli na početku članka, dok će Smart #3 stupiti na evropsko tržište početkom 2024., saopštila je kompanija.

Da podsetimo, marka Smart je rođena 1998., imavši na nišanu tržište premijum mikroautomobila za gradsku upotrebu. Mercedes-Benz i Geely su 8. januara 2020. formirali zajednički poduhvat baziran na brendu Smart, s namerom da ga transformišu u čisto električnu marku.

Deo plana je bio da se dizajneri Mercedes-Benza pozabave izgledom novih Smart modela, dok je za inženjering zadužen Geely. Proizvodnja se obavlja u novim fabrikama u Kini.

Smart trenutno ima dva modela u prodaji u Kini, Smart #1, koji je stupio na tržište 25. aprila 2022., i Smart #3, koji je u drugoj najmnogoljudnijoj zemlji sveta krenuo s prodajom 1. juna.

Od 2022. do 2024., Smart će premijerno predstavljati po jedan novi model svake godine. U junu, marka je isporučila 3.829 jedinica u Kini, što je skok od gotovo 46 odsto u odnosu na maj. U prvoj polovini godine, Smart je isporučio 23.540 automobila u ovoj zemlji.

Što se Evrope tiče, Smart svoja vozila prodaje u salonima Mercedes-Benza, za razliku od samostalnih objekata u Kini. Trenutno poseduje gotovo 300 servisno-prodajnih lokacija u 13 evropskih zemalja.

Kineski litijumski gigant, Tianqi Lithium, 13. jula je objavio da je predvodio rundu finansiranja Serije A u Smartu sa 150 miliona dolara, što je kompaniji dalo vrednosnu procenu od 5,3 milijarde dolara.

Izvor: EcoDrive

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime