Naslovna AKTUELNO BMW će lansirati šest modela na Neue Klasse platformi tokom ove dekade

BMW će lansirati šest modela na Neue Klasse platformi tokom ove dekade

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Prvi modeli bazirani na Neue Klasse arhitekturi biće SUV/krosover i limuzina u segmentu automobila srednje veličine.

Kada je BMW lansirao i3 pre desetak godina, ovaj baterijski pogonjeni hečbek predstavljao je veliku prekretnicu za bavarsku marku. Radilo se o novom pogonskom konceptu, novim materijalima, novom načinu proizvodnje i novom dizajnu, baziranom na održivosti.

I3 se smatrao najnaprednijim automobilom svog vremena. Niko od konkurenata  u ponudi nije imao tako nešto.

U BMW-u se nadaju da će ovaj scenario biti ponovljen s Neue Klasse porodicom električnih automobila. Još jednom, Bavarci će lansirati čisto električni automobil koji će se radikalno razlikovati u odnosu na ostatak sveta.

Neue Klasse otelotvoruje tranziciju minhenske kompanije ka električnoj i digitalno povezanoj mobilnosti. Namenska 800-voltna električna arhitektura je razvijena upravo za te potrebe.

U srcu sistema se nalazi visokonaponska baterija modularnog dizajna. Umesto da počiva na osnovnoj ploči, baterijski paket je deo strukture karoserije, redukujući na taj način masu i smanjujući troškove proizvodnje. Što se samih baterija tiče, BMW će se prebaciti s prizmatičnih na cilindrične ćelije.

Prednosti se ogledaju u boljem pakovanju, nižoj ukupnoj visini i većoj energetskoj gustini. Šesta generacija BMW eDrivea će svoj debi imati u Neue Klasse modelima. Novi sistem je lakši, kompaktniji i više od 40 odsto efikasniji na planu troškova u poređenju s aktuelnom varijantom eDrivea. Predviđa se da će potrošnja energije biti do 25 odsto niža u odnosu na trenutnu soluciju.

Neue Klasse predstavlja najveću BMW-ovu investiciju u istoriji. Električna arhitektura je dizajnirana tako da pokrije kompletan portfolio bavarskog proizvođača automobila. Neue Klasse tehnologija će činiti osnovu za šest modela pre isteka ove dekade.

iX3 SUV (kodnog imena NA5) trebalo bi da pristigne krajem 2025. Biće sklapan u novoj BMW-ovoj fabrici u Mađarskoj. Produžena verzija iX3 (NA6) proizvodiće se u Kini.

BMW će započeti proizvodnju sedana veličine serije 3 (kodnog imena NA0) u fabrici u Minhenu. Kasnije će biti biti pokrenuta i u Meksiku i Kini.

Sedan u kupe stilu očekuje se 2026., dok će karavanska varijanta pristići 2027.

Šesti model je kompaktni SUV kodnog naziva NB5, za koji se očekuje da će zameniti iX1.

S dolaskom Neue Klasse, očekuje se da BMW uvede i novu nomenklaturu, da bi izbegao zbunjivanje kupaca tokom tranzicije. Limuzina veličine serije 3 će poneti oznaku i320 ili i330, u zavisnosti od specifikacija, dok će modeli serije 3 s motorima s unutrašnjim  sagorevanjem biti označeni čisto kao 320 odnosno 330, tako da će „i“ u slučaju benzinskim modela biti izbačeno, kao i „d“ za dizel verzije.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime