Naslovna INFO Honda Civic Type R (2023.) – brojimo sate do premijere (VIDEO)

Honda Civic Type R (2023.) – brojimo sate do premijere (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Nakon brojnih špijunskih fotografija i tizera, Civic Type R je konačno spreman da se predstavi publici u punom sjaju.

Debi popularnog japanskog „hot heča“ koincidira s 50. godišnjicom modela Civic (kojem u najvećoj meri možemo da zahvalimo što Honda i dan danas proizvodi automobile), odnosno 30. godišnjicom od lansiranja prvog Type R modela.

Iz Honde javljaju da će se raditi o najmoćnijem Type R-u ikada proizvedenom, a kao što znamo, prototip je već postavio rekord kruga na stazi Suzuka, u konkurenciji serijskih automobila s prednjim pogonom.

U velikoj meri kao Civic Si, očekuje se da i novi CTR bude prodavan ekskluzivno sa šestostepenim manuelnim menjačem. Vrlo je verovatno da će pogonsku jedinicu činiti evolucija 2,0-litarskog turbo četvorocilindraša. Kolale su glasine da će Honda promeniti koncept i novom Type R-u podariti hibridni pogon na sve točkove, ali to ipak neće biti slučaj.

Držeći se stare dobre (i oprobane) formule, novi CTR će istog momenta kada stupi na asfalt postati kolekcionarski primerak, budući da će naredni modeli garantovano biti hibridni ili električni. Takođe znamo da će novi Civic Type R biti poslednji model s isključivo motorom SUS koji će se prodavati na Starom kontinentu, a ono što možemo da zaključimo iz špijunskih fotografija je da će posedovati umereniji stajling u odnosu na odlazeći FK7 Type R.

Tri završetka izduvnih cevi će i dalje biti u igri, kao i veliko zadnje krilo, mada se čini da će stajling eksterijera biti ublažen s manje lažnih ventilacionih otvora.

U automobilskoj industriji u kojoj su danas svi fokusirani na SUV/krosovere (po mogućnosti električne), CTR će biti pravo osveženje kada je reč o automobilskim entuzijastima. Manuelni menjač je vrsta u izumiranju, ali je zato poštovan do obožavanja kod onih koji žele da upravljaju automobilom a ne obrnuto, i koji ne haju za to što su današnji automatici „brži“.

Kada smo već kod transmisije, Honda će imati novog rivala u vidu Toyote GR Corolle, koja pristiže s 300 ks, mada joj je u tehničkom smislu istinski suparnik VW Golf R, budući da se radi o modelu s pogonom na sve točkove.

Dočekajte s Auto Moto Show portalom premijeru novog Civica Type R, koja će početi 21. jula u 4 ujutro po našem vremenu.

Auto Moto Show

Izvor: Honda

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime