Naslovna ECO2 Toyota i Subaru među kompanijama koje razvijaju ekološki podobna goriva

Toyota i Subaru među kompanijama koje razvijaju ekološki podobna goriva

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Automobilska industrija trenutno prolazi kroz najveću tranziciju još otkada su motori s unutrašnjim sagorevanjem zamenili parne mašine, nametnuvši se zbog bolje toplotne efikasnosti.

Da li ćemo se prebaciti na baterijski pogonjena električna vozila ili će prevagnuti ona s vodoničnim gorivnim ćelijama, vreme će pokazati. Međutim, čini se da mnogi proizvođači automobila nisu spremni da se rastanu s motorima SUS trenutno, tako da će investirati sredstva u alternativna, ekološki podobnija vozila.

Dotičnim kompanijama će se pridružiti Toyota, Subaru, Suzuki i Daihatsu, zajedno s ENEOS Corporation i Toyota Tsusho Corporation, koji su formirali novu asocijaciju u oblasti istraživanja, 1. jula ove godine. Ova organizacija će fokus staviti na optimiziaciji procesa proizvodnje goriva, čineći ga manje zagađujućim i efikasnijim. Zajednički projekat nosi naziv Research Association of Biomass Innovation for Next Generation Automobile Fuels.

Oficijelni pres materijal koji su distribuirale uključene kompanije pojašnjava da će asocijacija raditi na promovisanju tehnološkog istraživanja u oblasti biomase. Takođe, projekat će proučavati efikasne načine proizvodnje bioetanola kroz cirkulaciju vodonika, kiseonika i ugljen-dioksida. Asocijacija će dizajnirati, instalirati i upravljati proizvodnim pogonima za bioetanol.

Još jedna oblast u kojoj će nova asocijacija raditi je istraživanje nusproizvoda kiseonika, koji se koristi u visokim koncentracijama tokom proizvodnje vodonika. Istraživaće se i ugljen-dioksid koji se generiše tokom proizvodnje bioetanola. Na kraju, ali ne manje važno, razviće se sistem koji predlaže optimalne metode uzgoja radi maksimizovanja prinosa i optimizacije komponenti useva kako bi se obezbedile sirovine za dobijanje goriva na bazi bioetanola.

Nedavno, Porsche je investirao 75 miliona dolara u HIF Global LLC, kompaniju sa sedištem u Santjago de Čileu, koja razvija proizvodne pogone za sintetička goriva. Za sada, proizvođač iz Cufenhauzena namerava da koristi „zelena“ goriva za potrebe aktivnosti u auto-moto sportu, ali planira da eksperimentiše i u oblasti serijskih automobila. Lamborghini takođe vidi potencijal u sintetičkim gorivima, da bi održao motore s unutrašnjim sagorevanjem živim nakon 2030.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime