Naslovna INFO Troboj: Ferrari SF90 Stradale vs Ferrari LaFerrari vs Bugatti Chiron (VIDEO)

Troboj: Ferrari SF90 Stradale vs Ferrari LaFerrari vs Bugatti Chiron (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ferrari SF90 je jedan od najbržih serijskih automobila koji se trenutno nalaze na tržištu. Bugatti Chiron je jedan od najmoćnijih, a LaFerrari je retka „egzotika“ kojoj nije potrebno posebno predstavljanje.

Kada se ova tri automobila nađu na jednom mestu, eto spektakla samog po sebi.

Priloženi video je u režiji YouTube kanala DragTimes, a sve se dešava na privatnoj „drag“ stazi. Dovoljno je reći da „najslabiji“ automobil raspolaže s 963 ks (LaFerrari), iz hibridnog sistema koji čine 6,3-litarski V12 i elektromotor. Menjač je sedmostepeni s dvostrukom spojnicom, koji snagu šalje na zadnje točkove.

Njegov primarni konkurent dolazi iz iste kuće, a radi se o SF90 Stradaleu. Takođe je hibrid, a poseduje tri elektromotora, koji funkcionišu u sinergiji s 4,0-litarskim V8. S okruglo 1.000 konja, nešto je snažniji od LaFerrarija. Menjač je osmostepeni s dvostrukom spojnicom, a pogon na sve točkove. Pomalo „van konkurencije“, tu je i Bugatti Chiron s 1.500 ks.

Veći deo akcije se odnosi na duel između dva Ferrarija. Iz stanja mirovanja, LaFerrari nema šanse protiv SF90 s pogonom na sve točkove. V8 model ostvaruje ranu prednost i zadržava je, ali bolje je izgubiti u LaFerrariju nego pobediti u gotovo bilo čemu drugom.

Ostale trke započinju iz laganog pokreta, i tu LaFerrari blista. Dobija dva uzbudljiva duela, s tim što SF90 ostvaruje pobedu u četvrtom pokušaju. Sa skorom 2:2, upriličena je i odlučujuća trka iz letećeg starta, koja LaFerrariju donosi ukupnu pobedu.

Međutim, tu nije kraj, jer SF90 staje „na crtu“ Bugatti Chironu, modelu snažnijem za čak 500 ks. Da li Ferrari ima bilo kakve šanse u ovom duelu?

Auto Moto Show

Izvor: DragTimes via YouTube

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime