Naslovna INFO McLaren P1 vs Ferrari LaFerrari – duel završen kvarom jednog od rivala...

McLaren P1 vs Ferrari LaFerrari – duel završen kvarom jednog od rivala (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Nedavno smo LaFerrari mogli da vidimo u akciji protiv SF90. Sada je italijanski hiperautomobil stao „na crtu“ McLarenu P1.

Dakle, radi se o dve perjanice koje poseduju vrhunski inženjering, odnosno sve ono najbolje što njihove kuće imaju da ponude. Naravno, radi se u oba slučaja o hibridnim pogonskim sklopovima.

Trke ubrzanja, mada nisu sveobuhvatne što se tiče ispitivanja performansi, dobar su uvid u mogućnosti automobila po pitanju pravolinijskog ubrzanja.

Međutim, McLaren je tokom druge trke jednostavno stao neposredno nakon starta. Očevici su primetili da se dešava nešto neuobičajeno tokom promene s prvog na drugi stepen prenosa, kada se iz pozadine britanskog hiperautomobila pojavio beli dim.

Bruks je s druge strane rekao da je automobil na instrument tabli navodno javio da se radi o „pregrevanju kvačila“, dodavši da je podigao stopalo s papučice gasa onog momenta kada je primetio upozorenje. Ne znamo šta se tačno desilo s P1, ali on u šta smo sigurni je da popravka neće biti nimalo jeftina s obzirom na kompleksnost ovog vozila.

Ipak, ono što je dobro je da je bar jedna trka između P1 i LaFerrarija kompletirana. Prilikom tog pokušaja, McLaren s 916 ks je nadmašio svog konkurenta iz italije s 963 ks i to ne s malom razlikom.

Bilo je predviđeno da se održe još dve runde, te se nameće pitanje, da li Ferrari mogao da pruži odgovor?

Auto Moto Show

Izvor: The Triple F Collection via YouTube

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime