Naslovna SPORT Ovo je najbrži BMW na svetu (VIDEO)

Ovo je najbrži BMW na svetu (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

BMW serije 2 kupe, pogonjen B58 motorom, najbrži je bavarski model na svetu, koji je četvrt milje kompletirao za samo 7,9 sekundi, pri izlaznoj brzini od 281,6 km/h.

Redni B58 „šestak“ preko „velike bare“ ubrzano postaje omiljeno „oružje“ u popularnim trkama ubrzanja. BMW-ov trolitarski agregat se pokazao izuzetno izdržljivim i sposobnim da istrpi ogromna opterećenja, što vlasnicima omogućava da iz njega izvuku veliku snagu.

To naravno donosi i veliku brzinu na stazi, a serija 2 pred nama, s 1.500 ks, dodatni je dokaz da je B58 dostojan naslednik Toyotinog 2JZ.

Spolja gledano, ovaj M240i xDrive kupe izgleda gotovo identično kao serijski model, izuzev garniture lepljivih pneumatika za „drag“ trke. Ispod haube poseduje temeljno modifikovanu verziju B58 rednog šestocilindraša, opremljenog novim bregastim osovinama, glavom s dorađenim usisnim i izduvnim kanalima, sistemom ubrizgavanja goriva za teške uslove i 74-milimetarskim Precision turbopunjačem.

Pogon na sve točkove je zadržan, u kombinaciji s unapređenom verzijom fabričkog osmostepenog menjača koji je prošao kroz ruke magova iz Pure Drivetrain Solutionsa. Naravno, pojačane su i osovine, dok pogonsko vratilo od ugljeničnih vlakana može da se nosi s viškom snage. Ono što je gotovo neverovatno je da je zadnji diferencijal neizmenjen.

Najbolje od svega – standardni ECU je i dalje na svom mestu, modifikovan na način da prihvati sve izmene na pogonskom sklopu, što znači da ova moćna serija 2 i dalje u najvećoj meri poseduje originalne komponente, uključujući klima uređaj, info-zabavni sistem, tempomat itd. Veći deo enterijera je i dalje tu. Po vlasnku, masa vozila iznosi oko 1590 kilograma, zajedno s njim na vozačkom sedištu.

Upravo iz tog razloga je nedavno postignuti rezultat od 7,9 sekundi na četvrt milje na TX2K u Teksasu iznenađujuć. Ovo vreme dotičnu seriju 2 čini najbržim BMW-om na planeti u trkama na četvrt milje, i to bez mnogo pažnje obraćene na smanjenje mase i aerodinamiku, što znači da uz neke dodatne modifikacije, ovaj BMW može da bude još brži.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime