Naslovna ECO TECH BMW Neue Klasse koncept pristiže na CES u Las Vegasu u januaru...

BMW Neue Klasse koncept pristiže na CES u Las Vegasu u januaru 2023.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

BMW-ova buduća strategija uključuje mnoštvo električnih vozila. Bavarska kompanija već sada ima sasvim solidan EV portfolio, ali su na putu dodatni modeli, koji će pristići u narednih par godina.

Većina (ako ne i svi) će biti bazirani na novoj platformi koja fokus stavlja na elektrifikaciju, a sada znamo da uskoro pristiže novi koncept, kao prethodnica uvođenju nove tehnologije.

BMW grupacija je juče diskutovala o svojim finansijskim rezultatima ostvarenim tokom prva tri tromesečja 2022., a Nikolas Peter, član upravnog odbora odgovoran za finansije, održao je dugačak govor sumirajući šta je bavarski proizvođač postigao tokom datog perioda. Peter je takođe nakratko spomenuo novo konceptno vozilo, koje će biti obelodanjeno u januaru sledeće godine i biće prethodnica nove generacije električnih vozila iz Bavarske.

„Sledeće važno poglavlje na našem putu ka Neue Klasse uslediće u januaru 2023. Na CES-u u Las Vegasu, skinućemo veo s Vision Vehicle koncepta, zasnovanog na našoj digitalnoj ekspertizi. Budućnost BMW grupacije je električna, cirkularna i digitalna“, rekao je Nikolas Peter.

Ovo su doslovno sve informacije dostupne informacije u vezi s novim konceptom proizvođača iz Minhena. Nemamo predstave o veličini ili formi, ali ono što je izvesno je da će pogonski pogon biti čisto električan. Biće interesantno videti da li će ova studija posedovati nove BMW-ove baterije s okruglim ćelijama, koje obećavaju značajan prirast po pitanju energetske gustine od 20 odsto, 30 odsto duži domet i 30 odsto brže punjenje u poređenju s aktuelnim solucijama.

Prvo serijsko električno vozilo bazirano na Neue Klasse tehnologiji, očekuje se da bude kompaktan električni sedan. Ovaj potpuno novi proizvod će pristići sredinom dekade, a ono što za sada znamo je da će biti električna alternativa serije 3. Ubrzo nakon toga, uslediće kompaktni EV SUV, baziran na istoj arhitekturi.

Na kraju, BMW će proširiti svoju električnu porodicu modelima od onih velikoserijskih pa do visokoekskluzivnih. U međuvremenu, modeli koji koriste motore s unutrašnjim sagorevanjem, nastaviće da budu bazirani na drugim platformama.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime