Naslovna INFO Jeep Avenger: Izašla je treća i poslednja epizoda serijala „Koncentrovana sloboda“

Jeep Avenger: Izašla je treća i poslednja epizoda serijala „Koncentrovana sloboda“

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Kraj putovanja modela Jeep® kroz Dolomite u digitalnom serijalu „Koncentrovana sloboda” u potpunosti posvećenom novom modelu Jeep Avenger – prvom potpuno električnom Jeep terenskom vozilu.

U produkciji Lunartic Productions uz učešće popularnih influensera koji su otkrili karakteristike novog modela na jedan jedinstven i zabavan način, treća i poslednja epizoda – Explore – mini serijala je sada dostupna na YouTube kanalu brenda na ovom linku. 

Umetnik i francuski model Nicolas Simões pridružio se Rabei Šif na poslednjoj stanici proputovanja. Ljubitelj putovanja i fotografije, Nikolas upoznaće publiku sa izvanrednim sposobnostima modela Jeep Avenger, koji je sada održiviji zahvaljujući svom potpuno električnom pogonu. Slikoviti putevi Dolomita su idealno mesto za testiranje nekih od Selec-Terrain® režima modela Jeep Avenger kao što su Mud, Sand, Snow, uključujući i „Normal“ režim za svakodnevnu vožnju i „Sport“ za veće uživanje u vožnji. Novi Avenger je prvo Jeep vozilo sa prednjom vučom koje ima standardnu opremu uz Selec-Terrain® i Hill Descent Control, koji ga uz klirens od 200mm,  pristupni ugao od 20 stepeni i izlazni ugao od 32 stepena, čine u segmentu vozilom za sve terene i sve vremenske uslove. 

Snažniji, udobniji, efikasniji i potpuno električan, Jeep Avenger je dizajniran da ponudi veći stepen zaštite. Avenger je kreiran da ponudi 360 stepeni zaštite i potpunu slobodu kretanja. Da bi se smanjila oštećenja izazvana udarima pri maloj brzini, Avenger je opremljen zaštićenim farovima, prednjim i zadnjim kliznim pločama i plastičnim oblogama koje idu po celoj karoseriji i podižu se u oblastima gde je veća verovatnoća da će doći do oštećenja. Nove klizne ploče na prednjem i zadnjem braniku oblikovane su u boji od polimernog materijala; tako da, ako se izgrebu, nikada neće izgubiti boju i oštećenja se ne vide. Avenger je posebno dizajniran da bude idealan saputnik u gradskoj i terenskoj vožnji.

Ekskluzivno „1. izdanje” opremljeno je prednjim i zadnjim punim LED svetlima, ambijentalnim osvetljenjem, autonomnom vožnjom drugog nivoa, 10-inčnim Uconnect zabavno informativnim sistemom sa 10,25-inčnim displejom, potpuno digitalnom kontrolnom tablom od 10,25 inča, Apple CarPlay/Android Auto sa bežičnom funkcionalnošću i podlogom za bežično punjenje za pametne telefone. Zaista privlači pažnju zahvaljujući svojoj dvobojnoj šari, poboljšan je zatamnjenim staklima i 18-inčnim aluminijumskim felnama. Na kraju, ima automatsku kontrolu klime, handsfree otvaranje prtljažnika, sistem za uočavanje vozila u mrtvom uglu, automatska duga svetla, retrovizor bez odsjaja, bočne retrovizore koji se elektronski zatvaraju i greju, senzore za parkiranje od 360 stepeni sa zadnjom kamerom sa pogledom drona i Mode 3 kabel za punjenje za javne stanice za punjenje. 

Izvor: Stellantis

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime