Naslovna ECO2 BMW i4 M50 najprodavaniji “M” model u 2022.

BMW i4 M50 najprodavaniji “M” model u 2022.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

BMW je po prvi put „M“ značku stavio na i4, kreiravši mašinu s 544 ks.

Čini se da je ova priča prošla veoma uspešno po Bavarce, jer se ispostavilo da se radi o najbolje prodavanom BMW-u s „M“ oznakom u 2022. Ovaj model je nadmašio po tom pitanju „tradicionaliste“, kao što su M3, M4 i M SUV/krosoveri.

Proizvođač iz Minhena je prodao ukupno 177.257 M modela u 2022., što je u odnosu na prethodnu godinu porast od 8,4 odsto. Najvažnije tržište za sportsku BMW-ovu diviziju je i dalje američko, gde je u isto vreme prodato preko 15.000 čisto električnih modela (uključujući i standardne automobile), što je porast od 4,7 odsto u odnosu na 2021.

Po Fransiskusu „Franku“ van Melu, predsedniku upravnog odbora BMW M divizije, „entuzijazam  M zajednice za emocionalno moćnim performansama na drumu i trkačkoj stazi, sproveo nas je kroz jubilarnu godinu. Ovo je takođe izraženo kroz nove prodajne rekorde BMW M automobila, što nam daje pozitivne prognoze vezane za 2023.“

Ove godine, nemački proizvođač će lansirati još dva važna elektrifikovana modela s „M“ oznakom: i7 M70 kao najmoćniju električnu verziju nove serije 7, dok je drugi XM superSUV (plug-in hibrid), u koji smo i sami imali uvid, a koji će s proizvodnjom započeti u Spartanburgu u Južnoj Karolini.

BMW ima velike planove za buduće električne M modele. Nedavno je objavljen izveštaj koji baca više svetla na četvoromotorni pogonski sklop, koji će svoje mesto pronaći u budućim M EV modelima. Prvi nosilac novog sistema je prototip baziran na i4.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime