Naslovna INFO Novi Renault Espace predstavlja svoj ogromni panoramski krov pred premijeru 28. marta

Novi Renault Espace predstavlja svoj ogromni panoramski krov pred premijeru 28. marta

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Renault Espace će se u šestoj generaciji transformisati iz monovolumena u SUV.

Ovo ne treba da čudi, budući da je prvonavedena karoserijska konfiguracija u nemilosti kupaca, koji već izvesno vreme mnogo više preferiraju SUV/krosovere.

Suštinski, novajlija će biti produženi Austral, s dostupnih pet do sedam sedišta. Novi „tizer“ bi trebalo da podigne interesovanje pred premijeru koja je zakazana za 28. mart. Francuska marka je predstavila „ogroman panoramski stakleni krov“, tvrdeći da veći ne postoji na svetu.

Pa, koliko je zapravo velik? Dugačak je čak 1,33 metra i širok 84 centimetra, što znači da sunčeva svetlost ima više od jednog kvadratnog metra za obasjavanje kabinskog prostora, koji na ovaj način deluje prostranije nego što jeste. Bez obzira da li sedite napred, u sredini ili pozadi, Espace obezbeđuje „prozračan“ osećaj.

Da podsetimo, naredna generacija Espacea će biti 14 centimetara kraća u odnosu na odlazeći monovolumen. Ukupna dužina će iznositi 4,72 metra i uprkos manjim gabaritima, posedovaće nešto više upotrebljivog enterijera u širinu. Očekujemo da stajling u velikoj meri bude prenesen s kompaktnijeg Australa, s brojnim promenama od C stuba prema nazad, gde će verovatno u igri biti duži prepust.

Ne samo što će Espace preuzeti karakteristike enterijera i eksterijera od Australa, već će naslediti i pogonske sklopove. Blagi hibrid s 1,3-litarskim benzinskim motorom je sigurna opklada, baš kao i puni hibrid s kombinacijom 1,2-litarskog benzinca i elektromotora. U kompaktnom krosoveru, izlazna snaga varira od 140 do 200 konja u zavisnosti od pogona. Budući da Austral nema dizel motor u ponudi, vrlo je verovatno da ga neće biti ni kod Espacea.

Postoji mogućnost da će Renault implementirati upravljanje na zadnje točkove i multilink zadnje ogibljenje, mada će potonja opcija biti rezervisana za skuplje verzije. One jeftinije, moraće da se zadovolje polukrutom osovinom pozadi.

Nakon svetske premijere krajem meseca, novi Espace bi trebalo da uđe u prodaju u drugoj polovini 2023.

AutoMoto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime