Naslovna PREMIJERE Predstavljen novi Mercedes-AMG GLC Coupe

Predstavljen novi Mercedes-AMG GLC Coupe

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Nekoliko nedelja nakon predstavljanja novog Mercedes-AMG GLC SUV-a, performantni brend iz Afalterbaha predstavlja  i Coupe varijantu.

On upotpunjuje seriju SUV/krosover modela srednje veličine Mercedes-AMG-a i postavlja još jedan vrhunac u portfoliju modela svojom kombinacijom dinamične elegancije i karakterističnih AMG karakteristika. Prepoznatljive proporcije i površine naglašavaju njegov atraktivan izgled, upotpunjen visokokvalitetnim enterijerom.

Na raspolaganju su dve varijante modela: GLC 63 S E PERFORMANCE Coupe je prvi hibridni SUV coupe AMG brenda (kombinovana potrošnja goriva: 7,5 l/100 km, kombinovana emisija CO2: 170 g/km, kombinovana potrošnja energije: 12,7 kVh /100 km) sa snagom sistema od 500 kW (680 ks) na startu. Tu je i početni model, GLC 43 4MATIC Coupe (kombinovana potrošnja goriva: 10,2-9,8 l/100 km, kombinovana emisija CO2: 232-223 g/km) sa snagom od 310 kW (421 ks) i kratkim pojačanjem od 10 kW (14 ks) preko starter-generatora na remenski pogon (RSG). Obimna standardna oprema sa upravljanjem na zadnjoj osovini, pogonom na sve točkove, AMG SPEEDSHIFT MCT 9G menjačem i AMG RIDE CONTROL ogibljenjem s prilagodljivom amortizacijom.

„S novim Mercedes-AMG GLC Coupe-om obraćamo se kupcima koji traže sportski stil života i dinamičan dizajn u kombinaciji sa impresivnim performansama. Raznovrsne i visokokvalitetne tehničke komponente garantuju najviši nivo dinamike i zadovoljstva u vožnji. Sa vrhunskim modelom GLC 63 S E PERFORMANCE Coupe, sada nudimo i naš inovativni hibridni pogon u ovom segmentu, koji garantuje širok spektar iskustva u vožnji”, rekao je Michael Schiebe, izvršni direktor Mercedes-AMG GmbH i šef poslovnih jedinica Mercedes-Benz G-Klasa i Mercedes-Maybach.

Izvor: Mercedes-Benz

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime