Naslovna ECO TECH Volkswagen ispituje baterije u čvrstom stanju

Volkswagen ispituje baterije u čvrstom stanju

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Nemačka kompanija je sprovela test izdržljivosti baterija u čvrstom stanju, a dobijeni rezultati su veoma obećavajući.

Famozne baterije u čvrstom stanju, etiketirane kao budućnost u sferi električnih vozila, napravile su značajan iskorak na planu razvoja poslednjih godina, a izgleda da su bliže proizvodnji nego ikada ranije.

Očekuje se da će ova tehnologija uvesti revoluciju kada je reč o efikasnosti baterija, nudeći prošireni domet, skraćeno vreme punjenja i poboljšane bezbednosne karakteristike. QuantumScape, američka firma koja razvija baterije sledeće generacije, namenjene električnim vozilima, nedavno je postigla značajno dostignuće u unapređenju ove tehnologije.

To uključuje čvrstu ćeliju koja prevazilazi zahteve u testu A uzorka, kompletirajući preko 1.000 ciklusa punjenja s izuzetnim uspehom. Rigorozno testiranje, koje je tokom nekoliko meseci sprovodio PowerCo u vlasništvu Volkswagena u laboratorijama u Salcgiteru, pokazaloje sposobnost čvrstih ćelija da održe zapanjujućih 95 odsto kapaciteta nakon zahtevnih ciklusa. Za električna vozila s dometom od približno 480 kilometara, ovo je jednako ukupnoj kilometraži od preko 480.000 kilometara.

U standardizovanim procedurama testiranja novih baterijskih ćelija, robusnost je ključni kriterijum, s industrijskim standardima koji postavljaju ciljeve od 700 ciklusa punjenja i maksimalnog gubitka kapaciteta od 20 odsto. QuantumScapeova čvrsta ćelija ne samo da je premašila ove specifikacije, već je takođe demonstrirala visok nivo stručnosti i kada je reč o drugim bitnim kriterijumima, kao što su sposobnost brzog punjenja, bezbednost i samopražnjenje.

Sledeća faza u procesu razvoja uključuje rafiniranje i skaliranje proizvodnih procesa. Volkswagenov koncept objedinjene ćelije, koji je razvio PowerCo, smatra se pogodnim za integraciju tehnologije ćelija u čvrstom stanju.

„Ovo su veoma ohrabrujući rezultati, koji impresivno podupiru potencijal čvrstih ćelija. Konačni rezultati razvoja mogli bi se odnositi na bateriju koja omogućava veliku autonomiju, može da se puni veoma brzo i praktično ne stari. Uvereni smo u budućnost ćelija u čvrstom stanju, tako da nastavljamo da radimo punom parom s našim partnerima iz QuantumScape ka serijskoj proizvodnji“, prokomentarisao je generalni direktor PowerCo, Frank Blome.

Izvor: EcoDrive

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime