Naslovna AKTUELNO Restilizovana Mazda3 predstavljena u Japanu

Restilizovana Mazda3 predstavljena u Japanu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Četvrta generacija Mazde3 je debitovala krajem 2018., tako da je pravi čas za restilizaciju.

Za razliku od velike većine rivala, „Zoom-Zoom“ kompanija obično ne primenjuje neke drastične promene tokom redovnog osvežavanja svojih modela.

Kao što može da se vidi iz prisutnih (oficijelnih) fotografija, ni ažurirana Mazda3 nije izuzetak. Predstavljen ove nedelje u Japanu, kompaktni tandem hečbeka i sedana dobija novi kolor finiš karoserije i neke tehnološke revizije unutar kabine.

Mazda3 za 2024. s japanskim specifikacijama se od sada može naručiti u „keramičko-metalik“ boji i 10,25-inčnim displejem info-zabavnog sistema. Naime, ekran je nešto veći od stare 8,2-inčne jedinice i dolazi uz osveteljene USB-C priključke. Pored toga, kabel smartfona možete ostaviti kod kuće, jer automobil dobija platformu za induktivno punjenje.

Takođe, japanska marka unapređuje bezbednosne sisteme dodavanjem Inattentive Warning funkcije, kadre da detektuje trenutke kada je pažnja vozača odvraćena s puta. Ukoliko se to desi, pokreće se zvučni alarm, kao i upozoravajuća poruka na displeju. To nije sve, jer Mazda3 od sada može detektovati prepreke na drumu, uključujući pešake.

Jedna interesantna stvar prenesena s CX-60 je mogućnost daljinskog startovanja motora preko MyMazda aplikacije, ali isključivo kod modela opremljenih automatskim menjačem. Softver mobilnog telefona takođe može da se iskoristi za alarmiranje u slučaju da neki drugi vozač u Mazdi izađe iz okvira prethodno zadate brzine, vremena vožnje i oblasti u kojoj se vozi. Takođe iz Mazde CX-60, dolazi Mazda My Car Care funkcija, korisna ako dođe do neželjnog događaja krađe vozila. Ova opcija je standardna širom ponude, sem kod SkyActive-G 1.5 modela.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime