Naslovna INFO BMW M3 Touring zvanični rekorder Nirburgringa pre oficijelne premijere (VIDEO)

BMW M3 Touring zvanični rekorder Nirburgringa pre oficijelne premijere (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

BMW M3 Touring je i oficijelno najbrži karavan na Nirburgring Nordšlajfeu, kompletiravši krug na ovoj legendarnoj stazi za 7 minuta, 35,060 sekundi.

Na ovaj način, Bavarci su s trona skinuli Mercedes-AMG E63 S, koji je svojevremeno postavio vreme kruga od 7 minuta, 45 sekundi. Što se priloženog video klipa tiče, iz njega možemo saznati na koji način je BMW-ov tim razvijao M3 i pripremao ga za rekordnu vožnju.

M3 Touring doduše još uvek nije zvanično debitovao, a to će se desiti 23. juna na Festivalu brzine u Gudvudu, gde će se okušati na legendarnoj brdsko-brzinskoj deonici.

Mada to nećemo znati s potpunom sigurnošću pre samog predstavljanja, glasine kažu da M3 Touring koristi isti 3,0-litarski twin-turbo redni šestocilindraš kao i limuzina. To znači da verovatno raspolaže istom snagom isporučujući 510 konja (375 kW) i 650 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Kupci će moći M3 Touring da naruče s osmostepenim automatskim menjačem i pogonom na sve točkove. Nema indikacija da će u ponudi biti bilo kakva varijanta manuelne transmisije ili zadnjeg pogona.

Sudeći po ranijem promotivnom videu, M3 Touring poseduje rekalibrisano ogibljenje u poređenju sa sedanom.

U par navrata u priloženom klipu, imamo ograničen uvid u enterijer, koji sugeriše da neće biti nekih značajnijih promena. Najveću razliku čini produžen krov, koji ujedno pruža izdašniji prtljažni prostor.

Situacija je slična i što se spoljašnjosti tiče. Doduše, vozilo je kamuflirano, ali se čini da BMW nije primenio neke značajnije stilske izmene da bi dodatno diferencirao karavan od limuzine.

Auto Moto Show

Izvor: BMW

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime