Naslovna INFO Na Lexus LX kupci u Japanu čekaju do četiri godine!

Na Lexus LX kupci u Japanu čekaju do četiri godine!

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Želite da priuštite Lexus LX a iz Japana ste? Budite spremni da čekate do četiri godine na novog ljubimca.

Razlog ovako dugačkog čekanja na isporuku je velika potražnja za ovim modelom, tako da Toyotina luksuzna divizija ima teškoća da zadovolji apetite kupaca. Sve ovo za posledicu ima privremeno stopiranje porudžbina na domaćem tržištu.

Manji NX je takođe popularan u Zemlji izlazećeg Sunca, tako da i on pristiže u garaže novopečenih vlasnika nakon više od godinu dana čekanja. Lexus ne prima trenutno porudžbine ni za ovaj model, kao ni Toyota za LX-ov manje prestižni ekvivalent, Land Cruiser 300. Međutim, priča nije baš tako jednostavna, a velika potražnja nije jedini faktor.

Naime, Toyota je više puta izdavala saopštenja o planovima obustavljanja proizvodnje u nekim od fabrika u Japanu zbog nedostatka neophodnih komponenti. Ne radi se nužno o nestašici čipova, već o problemima u lancu snabdevanja izazvanim pandemijom, koja i dalje vrši negativan uticaj na svakodnevno funkcionisanje.

Kada je reč o julu, Toyota/Lexus su svojim snabdevačima početkom godine poručili da će proizvesti 800.000 jedinica na globalnom planu, s tim što je 250.000 rezervisano za Japan. Međutim, globalni proizvodni plan je smanjen za oko 50.000 vozila zbog nedostatka delova.

Toyota očekuje povećanje proizvodnje u mesecima koji su pred nama, planirajući sklapanje 850.000 automobila u proseku mesečno od jula do septembra. Međutim, japanski proizvođač ostaje oprezan i kaže da bi te brojke mogle biti redukovane zbog nedostatka poluprovodnika i uticaja koji Kovid-19 ima na automobilsku industriju.

Mada je Toyota već izgubila oko 400.000 vozila od početka fiskalne godine 1. aprila, kompanija nije promenila svoje prognoze vezane za čitavu fiskalnu godinu od oko 9,7 miliona automobila. Japanski gigant je odlučan da ukine obustave proizvodnje i drži se prvobitnog plana. Ukoliko uspe u tome, Toyota (i Lexus) će postaviti novi godišnji rekord.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime